Topshop CHERRY FRILL Shorts 5oxWzzi5cY

HQEyuhrGQj
Topshop CHERRY FRILL - Shorts

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 64% polyester, 36% katoen

Voering 100% katoen

Wasvoorschrift Machinewas tot 40°C, niet geschikt voor de droger

Alles over dit product

Heuphoogte Hoog

Details Ritssluiting

Artikelnummer TP721S05E-A11

Topshop CHERRY FRILL - Shorts Topshop CHERRY FRILL - Shorts Topshop CHERRY FRILL - Shorts
Vragen? Bel Q/S designed by Trui
of Bopy British Blauw
Skip to main content Minibel Habiah Zwart

Gratis schrijftips in je inbox?

Start » Clarks Desert Boot W Grijs
» Het schrijfproces » Ted Baker ROSA Maxijurk
» eHealth, e-Health, ehealth of e-healt?
12 reacties [ TOM TAILOR V NECK Trui
]
4 september 2013 - 20:01
Suma
Sinds: 6 Sep 2007
Berichten: 3619

eHealth, e-Health, ehealth of e-healt?

Mensen, nu kom ik er toch echt niet uit. Wat is de correcte, juiste schrijfwijze van e-health? In onderstaand berich staat het op deze manier afgekort, uit andere berichten staat het weer anders. Ik kan me voorstellen dat het Groene boekje nog geen aanwijzingen heeft. Wie van jullie wel? Alvast dank iedereen voor een reactie.

Geef woorden aan gedachten.

4 september 2013 - 20:18
Tja
Sinds: 4 Mei 2009
Berichten: 13755

Je komt het woord in allerlei vormen tegen. Ik zou voor e-health kiezen. Net als e-book en e-mail. Tegenwoordig zie je de e er ook aan vast.

Waar je ook bent, 'Ik zal je vinden'.

4 september 2013 - 23:14
wolfke
Sinds: 13 Nov 2011
Berichten: 1004

Ik vermoed e-health om dezelfde reden als Tja aangeeft. Toch zou ik het ook wel aaneen willen schrijven.

Ontdek het kortverhaal Karabas, het jeugdboek Arendsjong, het kerst/winterverhaal Frede en de Kerstman, het paas/lenteverhaal Ebba, de eerste paashaas, het zomerverhaal Soraia, kind van de zee en het halloween/herfstverhaal Jacks Lantaarn via www.leenlefebre.be .

5 september 2013 - 7:55
Waus
Sinds: 13 Dec 2006
Berichten: 10997

Ik zou voor e-health gaan (zie Tja's reactie). Of eigenlijk meer voor een Nederlandse term. In ieder geval zou ik niet kiezen voor een woord dat geen naam is, en toch een hoofdletter nodig heeft midden in een zin.

moderator van Solid Striped RACHEL Bikinitop

5 september 2013 - 9:15
Anaïd Haen
Sinds: 1 Apr 2008
Berichten: 713

Wat is er toch mis met Nederlandse woorden? Ik zou e-gezondheid gebruiken. En als het moet e-health. Dat rare hoofdlettergebruik gaat alleen op in het geval van een naam of merk.

Organisator Fantastels schrijfwedstrijd Winnares UA 2010 OYSHO 3 PACK Sokken

5 september 2013 - 11:35
schlimazlnik
Sinds: 14 Aug 2010
Berichten: 4132

e-health, net als e-mail. Alleen als de zorgverzekeraar het heeft gedeponeerd als merk of zo, dan zoals ze het zelf schrijven, eHealth. Net als het merk iDeal of de iMac.

<-- Ze willen er een smiley bij. Bij dezen. Ik jureer bij de SF-schrijfwedstrijd Trek Sagae 2013 .

5 september 2013 - 17:06
SchrijvenNico
Sinds: 20 Aug 2013
Berichten: 503
schreef:

Onder eHealth verstaan we het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en digitale toepassingen om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. eHealth kan bijdragen aan betaalbare, toegankelijke zorg van hoge kwaliteit. eHealth biedt patiënten en artsen de mogelijkheid om via de computer diagnoses te stellen, uitslagen te communiceren en informatie uit te wisselen. eHealth wordt ook wel digitale zorg genoemd. (bron dossier zorgverzekeraars)

Home
Over ons
Bestuur
Oprichting en doelstelling
(Juridische) Documentatie
Oprichtingsacte
Jaarcijfers
ANBI goedkeuring
Contact
Scholen op Weg
Gemeentes
Alblasserdam
Albrandswaard
Druten
Hoeksewaard
Kapelle
Maassluis
Nootdorp
Oud Beijerland
Soest
Stappenplan
Tips
Tips om afval te besparen
Scheidingswijzer PMD
Samenwerking met
Publiciteit
VAng Milieuprijs
VAnG Milieuprijs 2017
Grondstofunits
Artikelen - Interviews
Video's
Nieuws
Home
Over ons
»Bestuur
»Oprichting en doelstelling
»(Juridische) Documentatie
»»Oprichtingsacte
»»Jaarcijfers
»»ANBI goedkeuring
»Contact
Scholen op Weg
»Gemeentes
»»Alblasserdam
»»Albrandswaard
»»Druten
»»Hoeksewaard
»»Kapelle
»»Maassluis
»»Nootdorp
»»Oud Beijerland
»»Soest
»Stappenplan
»Tips
»»Tips om afval te besparen
»»Scheidingswijzer PMD
Samenwerking met
Publiciteit
»VAng Milieuprijs
»»VAnG Milieuprijs 2017
»Grondstofunits
»Artikelen - Interviews
»Video's
Nieuws

Uitreiking grondstofunits bij de Werveling in Soest

Vrijdag 1 september 2017, een geweldig mooie ochtend, om 09.00 uur staan zo’n 320 leerlingen van de CBS De Werveling te Soest-Zuid zijn op het schoolplein in afwachting van Koos de vuilnisman welke de door de stichting VAnG (Van Afval naar Grondstof) ontworpen grondstofunits komt afleveren.

Er is een gezellige sfeer onder de aanwezigen, waaronder wethouder Marcel Adriani, schooldirecteur Koos Bezemer en zijn directe chef Stichting PCBO-bestuurder, directeur Bart Sonnenberg. Radio Soest is aanwezig en loopt op het schoolplein rond om ouders, leerlingen en aanwezigen aan te spreken. Van de Stichting VAnG, Van Afval naar Grondstof, was secretaris/penningmeester Rob Kleinegris aanwezig. Deze Stichting draagt zorg voor het uitrollen van hun visie om zoveel mogelijk scholen afvalvrij te krijgen.

En daar is dan Koos de vuilnisman met zijn gevolg. Stork Metaal Soest, als leverancier van de grondstofunits, komt met hun vrachtauto de nieuwe grondstofunits brengen met daarachter de Jumbo Jeep met als bestuurder, eigenaar van Jumbo Soest, Arnaud van de Graaf, met een lading doppers voor iedere leerling en leerkracht. Een geweldige geste van Jumbo. Weg van de verpakkingen met de vele suikers. Volgens Koos zeer ongezond, slecht voor je mond en je krijgt ’n dikke kont. Neem de dopper met water. De mens bestaat voor 80% uit water, dus aanvullen met water voor ’n goede doorspoeling.

Koos de vuilnisman begint met zijn milieu act, diverse raps om onze planeet Aarde schoon, bewoonbaar en in goede conditie te houden. Koos Bezemer neemt het woord en laat eenieder weten dat deze dag in het teken staat om verantwoordelijk te zijn voor ons doen en laten op onze eigen woonstede, de planeet Aarde. Door ons doen en laten bepalen wij onze toekomst en vooral de toekomst van onze kinderen. Wij zijn verplicht om daadwerkelijk te werken aan een schone en leefbare woonomgeving. De leerlingen staan aan de basis voor verdere opbouw, laten wij hun de juiste educatie geven hieromtrent.

Om zo weinig mogelijk restafval in de verbrandingsoven te laten komen is men overgegaan naar het scheiden van afval. Hiervoor zijn de grondstofunits uitstekend geschikt. Het direct scheiden van PMD (plastic, metalen en drankenkartons), Fruitresten, Papier en dan nog de rest. Ook worden er batterijen, stiften, markers, pennen gescheiden. De sport, het doel is, om zo weinig mogelijk restafval te krijgen. Door alle afval te scheiden en weer in de kringloop terug te brengen worden er minder grondstoffen aan onze planeet Aarde onttrokken.

Wethouder Adriani haalde de wereldbol erbij en liet duidelijk zien waarom het gaat. Dit is onze woonstede, hierop leven wij. Maken wij er ’n puinhoop van zodat de dieren in de zee, op het land en in de lucht niet meer kunnen leven, dan zal het voor ons ook niet lang meer duren. Koos de vuilnisman vertolkte het geheel op zijn eigen wijze. Met ’n grap en ’n grol werden de aanwezigen op hun verantwoordelijkheid gewezen.

Nadat de grondstofunits waren uitgepakt kwamen de doppers aan de beurt. Van iedere groep kwamen er vier leerlingen naar voren om deze verder de klas in te brengen. Koos de vuilnisman verbleef nog de gehele dag op school om in iedere groep de werkwijze en het nut van de grondstofunit en de dopper te onderstrepen.

Hieronder een korte foto impressie (Klik op de foto voor een vergroting)

Er zijn die dag (veel) meer foto's gemaakt deze kunt u met de volgende link bekijken: Foto's de werveling 1 september 2017

U komt dan in een foto album waar alle foto's opstaan die er gemaakt zijn tijdens de uitreiking. Wilt u een foto downloaden dan selecteert u eerst de gewenste foto met de linker muisknop de foto wordt nu groter weergegeven. Door op het pijltje naar beneden te klikken (rechts onder) download u de foto in het gewenste formaat naar uw eigen computer.

Moeder Aarde Gezond- Postbus 95 - 3760 AB Soest - E-mail:[email protected] - Bank: NL47 RABO 0192 0355 41

adidas Performance NEMEZIZ MESSI TANGO 173 TF Voetbalschoenen voor kunstgras
| Seafolly SAHARA NIGHTS TANK BRALETTE Bikinitop qsDuwmBm6J

Vertrouwd winkelen
Veilig betalen
Bezorging door

Onze service en diensten

adidas Originals ADICOLOR THREE STRIPES Trainingsbroek
en

Prijzen info

Vragen? Wij helpen graag

085 - 743 07 52

[email protected]

Volg ons:

Klantwaardering Hippe-Geboortekaartjes

9,5 van 8810 stemmen.

"Erg vriendelijke en snelle levering. Goede kwaliteit!" via the Feedback Company

@2018 Hippe-Geboortekaartjes